Er zijn talloze redenen te bedenken waarom een betonvloer voor allerlei doeleinden een ideale keuze is. Betonvloeren zijn op verschillende manieren samen te stellen en door de unieke eigenschappen geschikt voor meerdere toepassingen. Bovendien zijn er standaard een aantal kenmerken die standaard voordeel bieden, zoals het naadloze en vloeistofdichte karakter. Het is wel belangrijk een specialist in te schakelen. Wat dat betreft is de keuze voor een betonvloer van G-vloeren perfect.

Unieke kenmerken en eigenschappen

Een betonvloer voorziet in unieke kenmerken en eigenschappen die de vloer geschikt maken voor zowel woningen als bedrijfspanen. De stijlvolle uitstraling met het moderne karakter van het naadloze oppervlak stat voor een origineel design. Bovendien is het een hygiƫnische vloer en daarom onder meer ook geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een stofallergie. Vuil en stof hopen zich niet op in naden of voegen, maar blijven op de betonvloer liggen. Hierdoor is de schoonmaak heel gemakkelijk uit te voeren. Naast het vuilafstotende karakter geldt dat betonvloeren ook in comfort voorzien en duurzaam zijn in het kader van een lange levensduur.

Fantastische designs

Betonvloeren kenmerken zich uiteraard niet alleen door de praktische eigenschappen. Een betonvloer als woonvloer of als zakelijke vloer in een bedrijfspand moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Wat dat betreft is er met betonvloeren alle gelegenheid om verschillende sferen en stijlen te realiseren. Grijs is weliswaar een populaire kleur om het authentieke karakter van beton na te bootsen, maar er zijn meer kleuren om uit te kiezen. Grijs staat voor een industriƫle en robuuste look, maar een zandkleur straalt meer warmte uit en past mooi in een landelijke inrichting. Er is aan al deze redenen als antwoord op waarom kiezen voor een betonvloer nog een reden toe te voegen. Dat is dat vloerverwarming te combineren valt met deze vloer voor extra warmtecomfort in huis.

Pin It on Pinterest